Kävin vähä kattelemas kaupois ja muit yritys touhui. Kaiken maailmasii järjestelyi. Kovat on meiningit näin laman al. Vaa mahtaaks se tän suomee tul olleskaa. Surkkia tilanne se siel Islannis on vaa kai maar pääsee ny erullisel reissul kylpemää lämpimii lähteisii. Anopin kokelas ol jo.

Onneks noi vaali ova ohi, ettei kaikemaailma pyrkyri ja kerjäläise hypi silmil enää. Ja amerikas on vissii sivistytty jonku verra vaik nei muute viissai oliskaa.

Tallina reissul aattelin män et voin sit ryypät oikkee kunnol vähä piilos ettei kukka tiär ja näje tahi tunne. Konnei missä voi liikkut enää.

Gabriel

Onneks ei ol pääs niimpal sekasi kon erääl pojan pallikal joka pää huurus maksaa hallitukse palkkoi iha ilollas vaa. Melkone pätemine taittaa ol päällänsä. Että sellanen provo. Mullei ol mittää tarvet kehuu kon ole antanu kaik pois, annan viel enemmänki ja vähä vaa pyyrä et jos niit mielenterveys palvelui sais hiukka paremmaks ettei käy enää nuortte ja perheitte kans huonost.

Hyvää Yötä

Laivareissul aattelin men kans kon on noi liput tosa, vähä jouluostoksil ruottin maal. Viettäskös joulu saaristos maalaismaisemis, Dragsfjärd, Pargas, Röölä, Pähkinäinen, Korvemaa, ventta lite ja kuohuviin.
Maistus hyvi kiitos vaa . . .

Ole vähä tehny hyväntekeväisyyksii täs välil konnei paremppii tarjouksii olt tult tai kai niit jotta muttei nyt viel jaksa, ehkä joku päivä.

vapaus

Ny aattelin levät hetke, olen kattellu nuortte ponnistelui työelämäs ja melkkosii talkoi tarvittais kaikin puoli jot saattaisii tytö ja poja pysymää työelämäs. Ei se nii helppoo ol kellää. Ja kaike aattelin laitta pelii iha vaa kiusallani ja vähä enempi kon muist hörhöist ei ol mihinkää.

Käyn vähä kiusaamas immeisii kon ova nii hömmelöi välil ja uskova kaik jutu iha tosissaa ja koitan toivot et muilki ois yht hauskaa mun kans kon mul itel vaa ei ne ain ymmär tälläst kameleontti melkose totisii torve soittajii suomes ova kaik :)

Juu olo on niiko berlusconil ja salamal, mut voi suhteuttaa hiuka, täm on yht totta kon avaruusseikkailut telkkaris. Ja sanavapaures ei kait tarvihe ol einstein, vad menar ni ?

olen