Kaveri män sellaseks. Mää sitä ihmettelin kon oon koko ikän sellast tehny enempi tai vähempi onnistuneest. Nykysinkon onnoit vuokratyöläisii ja merkillisii jutui. Mihis on kaik vanhat ammatit joutunu kon juoksulik, kirvesmääs ja talommies. Kuis vaikkia se on men mopol pisteest a pisteeseen b. Tai laittat se ruuvi seinää. Mää olen kans tämmöne äm ni o peukalo keskel kämment. Kyl muns sen vertta poikamiestyttöö löytyy et osaa lampu ja sulakkee vaihtaa. Lähettifirmoi ja mökkitalkkarei. Ain vaa ulkostetaa. Ei tartte koulutust sellasee. Se on vähän niinko lahjapaperin kääriminen joulun. Iltakoulust voi päivisi käyr töis.

Konsultti palvelui, asiantuntijoi parikymment vuot hanslankarina ja reppuhommis. Kaik on näht eikä piisantkaa. Nii se on, tunnemmää immeiset. Siks onki nii piru yksinkertast harjotel koton pienes yksikös et kuisse sujuu. Mä oon ihan itte oma siivooja ja konttorirotta l. minnihiiri. Ku oikee harmittaa taas kon pimpula hyppii silmil ja koittaa hyötyt jottai, konnei kaik ol pelkkää matematiikkaa vaik naise luulee nii.

Tarttis ja tarttis nii jos laikkais hokemast ja toimeis. Älä selitä vaa silitä.

Taira organiseerat tämänki uusiks johki toisee system bulaaket. Se olki se ruottalaine alko, nooh. Eli reeraan taas jottai et saara kaik kirjotukset sekasi.