Nyh ne ova laittaneet pyöräkki konkurssii ja enne oli vaa verotoimistot, mut nyt on jo kunnatki semmosii puliveivarei. Emmä mittää ruokaaka taira ostaa, laitan ryytimaan mummon mökil niinko venäläiset. Ja fillaril kulen kiinalaisittai kon se pensaki on nii kallist. Mitä mää ruppee mitää arabei elättämää, höh.

Kaiken maailmasii puoskareiki on tavattu, melkost myyntii mitä millokin sairastas . . . jos olis vaik skitsofrenia paukahtanu kon tälläsii täält höpötän. Se ol viimine sairaus ko mul kaupattii. Ihme konnei hemohessii tai mitä lieneeki ötköttii.

Tyhjät tynnyrit kolisee eniten ja niin metsä vastaa kun sinne huudetaan.

Mania taitaa ol päällänsä melkonen niinko oikkee pelotella kaik kualiaiks, ihme konnei apinoi syörä  :)

Ja kuisse se ny on niitten vähä liikuvaiste ja hotsit immeisten kans kon kaiken laist kauhiaa tapahtuu eikä kukkaa tääl yhteiskunnas toisias hoira. Eikä kuulemma ossaakkaa enää. Vähä on nii ko japanis et tarttee harakiri tehrä joka toinen päivä. Kui meil näi huonost kaik asiat on.

Kuis pal meinaatte jussina hukkut. Ja nuorekki juopottelee nii kauhiast vaik aikkaa pitäs ol opiskella ja elät niinko nuoruuttas. Ei mul vaa tollast olt vaik köyhii oltiiki. Vai olik se nii et just sen vuoks.

Mihis on karonnu maalais järkki niinko enne vanhaa. Uuret perunakki ol jussin karoksis. Mitäs, kuisse ny oli. Eik kukkaa mitää perunii enää viljele vai tarviik niit espanjast tuora.

Vaik mää nyt olen vähän melakoline niinko se hesarin koiruus, ni on tääl nii kaunist ja puhrast enämpi ku euroopas. Ja hienost mänöö konnei naapurikkaa ol kon jussina lärvit. Nooh naapureist se tosin näkköö et kuis kelläki mänöö. Seurakkaas vaikette oliskaa voyeristei vai mitä net ny oli :)

Niih, oiskaisse hienoo ol eronnu ja rakastunu taas täl kesäl konnei muute pääst viiraa ja vaihtoo tahi huoltoo tarvihe, mut kyl mä taira tyytyy vanhaa ja suht koht luotettavaa - rakastut uurelles ni kaik on syksylki viel hyvin konnei ol kesäkissana hyljätty.

Kauhian kaunist jussi kaikil vaik vettä vähä sataski : D


1662907.jpg