-täsmähaku 


Kyl aikoihi eletty. On miutki viljasial kasvatettu et jokane kilo on tarkkaa harkittu. Iskä on hyvi opettanu kon joka joulu sen possupuolikkaa haki. Ite suolas ja uunis laitto mureeks, nii o tapana.

Miks possu ? Paljon roteiineja ... vauhtia tehä paljon tuunia. Uuet possulat on hienoja ja possut puhtii. Eikä oo huonoja rasvoja. On niitä hybritejä ja hienoja nimiä possuloilla.

Piffejä ja sisäfilettä syön mielelläni ja saa siinä lautasella olla kolmevarttii rehujaki, ei nii nokonuukaa. Nykyää on nii kiva kon kauppias on laittanu mausteekki valmiiks ja ohjeen paketin kylkkee.

Siks net kiinalaisekki ruppee syömää lihhoo. Jaksaa paremmin kon riisil. Näimmää kerra suomes kasvatetu kiinalaispoja, oli kuulkaattes ruista ranteessa. Kaurapuurol ja leseil jaksaa hyvi kans. Ja on puhast suomes.

Pihveil alottelin joskus kuppilas. Paiskittii takahuonees ja tuliva kaukkaaki piffiaterioi muussil ja ranskan perunil maistamaa. Sunnuntai ol tupa täys. Komiat oli kooltas sillo, puolet lautasest peitty pihvii. Viinersnitsel, lehti- ja ministerin piffei tehtii.

Kuikelokki pyssyy paremmi pystys. Ja näkkyy rautakangen takkaa enempi kon korvat.