Vaik ny onki suomi kiin koko heinäkuu ni pomojen tarttis töis ol kuiteski ja miettit syksyy. Eikä ottat sairas lomaa kon on nii kaunis päiväki. Muumimammaki voi ol puuttinin kans soutelemas uurel purkil. Siin o kaik vihrei kon on nii futuristinen peli mis voi pasalsta tsaikkaa (eli olkkaas hyvä teetä vaa).

Oli se kiva kon saatii uussii urheiluautoiki tehrä. Ni pojil on lelui mil leikkit. Ei ol nii surkkia töitä tehrä kon on jottai kivaaki välil. Aatteleppa ite.

Olemmää ympärilleni kattellu. Mikkihiirekki joutuu olemaa pienis kopeis ja ihmettelemää kuispäi se vene keikkuu. Misäs mein rakennusmestari ova. Paljon työläiset tarttis uusii kopei et jonkilainen työrauha ja sopu säilys. Ei tarttis tapel et tää asiakas kunta on mu ja minun ja minun. Minä, minä ja minä. Mää ite !!! kon olis tyytyväinen et o työpaikka, eli mihi hintaa ole valmis ittes myymää riittäskö omakotitalo.

Mä en oikkee jaksa mittää avotoimistoi katel. Etätöis ois kivampi kirjotel vaik kanarian saarilt mut nymmä kuitenki parkkeeraa tääl koton läppärin kans. Ja kopissan istun kon tatti. Nykyään ko on noi meset ja skypet voi viteokonferenssei pittät välil. Ja hilat sen takapuoles töihi sikkonei koton jaksa akan kälkätyst kuunnel ettei jouru puukkohippasil tai kaulint pakkoo juoksemaa.

toimisto hommia

Niiko se ameriikan peruukki mies, mut nii ärsyttävä ämmä ei tarttis ol vaik kupla onki ottas. Ja vanne kiristää muute piätä. Ain vaa lopputilin antaa vaik mäen kyl ymmärrä muuta kon resurssei käyttät. Ja oma resurssi on ain olt se et jossei ol sängyn pohjas ni jottai vois tehrä. Vaik meniski vähä överiks.

Nii kauhiast appuu kaik tarttis niinko muutto talkoit hikipääs illat painat uusiin tiloihi ni jossei ol toinen kontti hauras viel nit vois hyvin auttat vaik oiski jo elämäs valmiiks tehny.

Kattosimmää kerrankin ol eurooppalainen meininki kon pappa 97v konttorikonei möi. Ja pariisis oli hauskanen setä kortteli kaupas joka ol 24 tuntii auki. Välil se nukkus ja jottai kon kysys ni silmilles sai kon soitti suutas ja haukku kaik turistit lyttyy, mut kaupat tuli tehtyy vaik keskel yöt. Monis varakkais mais on tapan tehrä kaht työt et toisilki ois töit.

Ollaan met tääl ihmetelty tätä byrokatiaa kon lomautetaa hassust vaik mont vuot on töis olt samas paikas. Ja kaik laput o tehty nii vaikiaks et saatte kakarat passata jos meinaatte et mä jottai osta. Ja ain se sama määräaikas suhre uusitaa taas.

Mulki varmaa kymmene ammattii ja ain uutta tarttis pesää laittat ihan turhaa ja ikään en vanhoi muistele ja taaksein kattele ja mittää en anna vaik kaatuis vieree. Kaik nostaa palkkaa muttei mittää tee. Vaik eik net ossaa, mietteis väli ja kuuntelis korvat höröl. Se o sota ny röyhkiät rotat !

Ei maar kyl taira määki ol lomal ens kuu kon te miettitte mitäs ny tehräis :) Hihi vähäks oon väsyny !!!

Väkivallasta