Testasin taas liikaa. Tuli lemput miks mä sellast teen. Grillijonossa on pakko esittää miestä eli ääliötä. Kiva juoda teetä kaljapaikassa. Elokuvantekijä. Mensa. Mies kertoo tehneensä sopimuksen naisen kanssa lapsen teosta ja vastuista.

Kuolemat suutelee toisiaan. Apinan näköinen nainen ja kohta huumeisiin sortuva portugalilainen työmies. Ihanan villapaidan antoi lahjaksi. Nainen löytyy kuolleena monen viikon päästä yksin hylättynä, ilman sukulaisia, ystäviä. Vieraat viettävät hautajaisia. Kansanopistossa opiskellut englantia.

Wärtsilän telakalla niitä ja yksi engantilainen juoksee perässäni yöllä kysyäkseen neuvoa, mutta on humalassa ja pelottaa, enkä mä jaksa. Pääsen fillarilla pakoon piiloteltuani pusikossa, turhaanko ? Koputtelee asuntojen ovia keskellä yötä ja vielä yrittää juosta perässäni. Jopolla pääsee kovaa.

Menee naimisiin suomalaisen kauniin naisen kanssa. Miksi sellaisen otti niin kaunis tyttö. Mies lyö ja lyö.

Ystävien kanssa yöllä kotiin menossa.  Hurjaa vauhtia saabi koittaa moottori tien rampilla tulla viereen. Älytön. On seurannut meitä Humalistonkadulta asti. Ajaa perään. Nousee autosta, kuullostaa uhkaavalta ja vainoharhaiselta. Seuraa vielä Raisioon asti. Oli kuulemma murhannut jonkun, ajoi varastetulla autolla. Sellaista se on kun ihminen sekoaa.