Kauteus on henkist köyhyyt ja ahneel on loppu ...  juu. Tairan laittaa uima- altaan takapihal ens kesäks ni sit on niinko ameriikan maal ja naapureil taas ihmettelemist. Kuis romanttist se sit on kuutamol uiskennel kiinalaisten paperi lamppuje al.

Mikäs se ois se toimenkuva ja sopimus käytäntö tääl suomen maal jos vaik haluis asuu akvaarios niinko eilises poikamies ohjelmas. Ei taitas suomes onnistuut :) Kaik on nii kauhia säännösteltyy et luovuurelt on viety häntä.

Erilaisuure hyväksyminen tois rikkaut ja monimuotosuut pohjolaaki. Ain aattelin rakennuttaa pyörivä pyöreä talo ilma nauloi ja aurinkopaneeleil. Vaa onnistuiskos . . . sit ois iha oma pyöriä pehmustettu huone ja olo niinko valtaril.

Kattosin tos esmies töire vaativuuksii ni nouseeks palk ja samaa tahtii. Ei tair noust. Kukas niit sit viittii tehrä konnei se vanhapoikakaa ann palkkojen kehittyy. No jäähä sitä yksityisel sit noi palkka houkuttimet onneks ni ei ol koht kunnil olleskaa työntekijöi.

Oletteks muute huomannu ettei vaaleist ol puhuttu mittää ? Kokoomuksen mainoksen taisi nährä tarttisin joku 390 ääntä kuulemma. Kukas mun sinne sit äänestäis ja mitä mä siel ossaisi muuta tehrä sen enempää kon nytkää kon kämise vaa täält mökist.

Tapahtuiskos jottai muuta kon selityksii niinko ministeriös on olt tähä asti. Olsse kiva jos ois nuoril pal paikoi ni saattasiva saara jottai aikaseks vaan täytys jonku vähä jarrutel kon ova nii hömmelöi ja tiukpiposii välil. Ei se muailma nii must valkonen ole vaik luulis.

Jalk ratas liikkuu viel hei ; D