On tainnut Helsingin rouvilta objektiivisuus kadota, mutta ihmeen hyvin on myyty yrittäjille kalliita uraputki duunareita ja verot on varmaan hallussa. Tungetaan kaikki tappiokuntien vanhukset Helsingin maksettavaksi niin johan on hatun alla hauskaa. Jos ainoa idoli on sukari ja keskinen niin mitäs tästä tulee. Että ollaan oltu hölmöjä ja useasti.

Turussa on järjen jättiläiset päättäneet myydä vuokrakämpät, laittaa köyhät kyykkyyn ja ulos Turusta. Mistäs meinaatte niitä vuokranmaksajia löytää kunnette ole kyenneet luomaan työpaikkojakaan. Melkosta uhoa tarvittaisiin, että saadaan kokoomuslaiset johonkin järjestykseen. Onko vasemmisto, kommunismi, oppositio, vihreät --- katoava luonnonvara.

Kovasti puolustellaan ympäristö näkökohdilla helsinkikeskeisyyttä . . . vihreistä arvoistakin on nykyään muokattu jonkilainen kapitalismin lisäarvo missä ei ole järjen hiventäkään. Mihin se perinteinen vihreys ja omavaraistalous on kadonnut kun maaseudulla ei enää pärjää.

Hauskasta on ollut seurata myös eläkeläisten asemaa kaupungeissa. Ensi työ kuluttaa loppuun ja sitten viedään rahat, työkyvyttömyys -työttömyys - sairaspäiväraha ja kuolema saattaa korjata ennen kun eläkkeitä saat. Melkoista pompotusta ja matkan varrella voidaan omaisuuskin rahastaa yksityisillä hoidoilla sillä kyllähän kuolemallakin hinta on. Miten paljon se hautaaminen maksaakaan ja mihin syöpään kuoleva peruukkia tarvitsee?

Jos olisin näin hyvä kauppias kuin edellämainitut olisin myynyt suomen arabeille ihan vaan huvin vuoksi.
Ei jaksanut nyt enempää miettiä koijareitten touhuja ja tarkentaa tekstiä . . . myöhemmin ehkä.