Majatalo mieleen usein palaa (ei liity mitenkään mihinkään). Muistatteks puiset rattaat sellaset mihin mollamaijan sai laittaa nukkumaan. Meillä oli puinen kuorma-auto, jossa kippilava, reunat tosin irronneet.  Kolhiintunu lentokone.

Tarkkaan koristeltu keinuhevonen ilmeikäs ja harjakset ... voi ratsastaa pilvilinnoihin. Junarata ja palikkatestejä. Pölkkyä pelattiin ja krokettia. Kehto sekä kangaspuut. Potkukelkka ja hikilaurat. Ei Eemelikään mitään uskonu.

Keppihevonen, puujalat - puusilmä, sitä tikulla silmään joka vanhoja muistelee. Ei sitä muuta tartte.
El sie lik sur vaik puk kus kiul.

Omenapuusta voiveitsi, kaurapuurolle puinen haarukka ni ei pala pohjaan. Puukapustaa teflonille - turpavaaran tilalle - ei ole pvc:tä ja mylkkyjä.  Pihville puunuijaa puisella pöyrällä ni johan on läskiä ja lotinaa ja peuran ... nooh.

Kaunis koristeltu tarjotin, käsin maalattu.
1782872.jpg

Kuksa, tuohivirsu ja kori- pieneks on menny puutori. Pajupillistä mäntyiseen "pienoon", vaik opetettii oikein.  Voi soittaa päin mäntyä.

Kaik yhes koos hilavitkuttimet, pilipali mööbelit, pimpeli pom ehkä joskus koossa on - en sellasia kannata, aina on ollut täyttä taravaa. Hitsin himmelit siinä teille.

Hoonekker ajoi trabantilla ja muistettiin vielä bulgariassakin. Puupaatti - putputti rauhassa mentiin hirvensalon edustaa. Puuvene, puupaaneeli.
 
Tulitikkutyttö ja puupelletti. Hirsimökistä (oletteks muute kattonu ikkunan pielii venäjäl) puulaatikkoon matka päättyy joka tapauksessa, kettää ei ol viel maan pinnal jätetty. Tänää luvattu ja huomen unohrettu. Tekoja odotellen . . .