Haukuttu on muumimammat ja pikkumyyt. Mikkihiiristä puhumattakaan. Miten me saatais tänne rekrytoitua uus ahtisaari konnei se tänne tuppukylään enää halua.

Kaupalla menee venäjällä niin huonosti kun kanervakin sai kenkää. Kai meille kelpais ihan ketä vaan kun amerikallekin kelpas klinttoni ja tää tinttura mitä pojat on kuulemma käyneet moikkaamassa. Että jollet mitään anna niin et mitään saa.

Pääasia kai olis että saatais kauppa vetämään. Niitä ulkomaan kauppiaita suomessa on niin vähän, kun kaikki yritysjohtajatkin loikkaa "esson paariin" ja millon minnekin. Vauhtia pitäs saada ja nopeasti tänne hernerokka maahan. Tuntuu kiehuvan sen verran pahasti piiripieni pyörii omassa sopassaan.

Ei kai se nyt niin tarkkaa voi olla. Pojat on maailmalla tottuneet saunomaan, ajelemaan ferrareilla ja jahdeilla ne päätökset vielä tehdään. Ei tämmönen takapajula koko maailmaa päivässä tai vuodessakaan muuta. Jahdataan omaa häntäämme täällä.

Tosin en haluais johtajaa jolla menee kokoajan hermot. Eikä liian nuorikaan sais olla ettei vallan viuhahtele tai vaivu psykoosiin. Vai miten se nyt oli sen sarasvuon kommentin kanssa ;)

Markkinoinnista