On tässä kuunneltu jos jonkin näköistä suun soittoa asiasta tietämättömiltä. Miten opetetaan ja tullaan opetetuksi tuntuu unohtuneet monelta. Ja jos minä suutani soitan liikuttaako se ketään ? Hitsin hörhöjä maailma pullollaan.
 
Olen tässä seurannut kovasti kuinka ohjeita annetaan ja sitä parisuhdetta vaalitaan, vaan millä rahalla köyhä ehtii. Ahneus on kovasti huipussaan kun varakkaat vähän silmillensä saavat niin johan älähtää se johon kalikka kalahtaa. Missä on se kultainen käytösopas nyt. Peiliin osaa jokainen katsoa.

Riistoporvarius on vuorenhuipulla ja ääripäässä valtion vedättämät alkoholistit ja työttömät ruokajonoissaan. Tavallisinta on ottaa se heikoin, vähitenkoulutettu, alistettava hyväksikäytettäväksi. Ota vähän olutta kyllä se siitä. Pörssityhtiöillä on aina töitä. Kukas se heikoin lenkki taas olikaan.

Ja kun sitä työtä taas yrittää tehdä nii kateus on melkoinen naisten kesken, vaikka sitten tiedosta jossei omaisuudesta. Siitäkin on näkemyksiä; eihän vanhalla akalla enää niin väliä ole, tai nuorella, ehtiihän sitä töitä tehdä (jos terveyttä riittää).

Amerikan meininkihän täällä; jos ei ole vakuutuksia onhan sitä tosi vähän menetettävääkin kyllä. Ei ole henkikään enää minkään arvoinen. Kaikenlaisia uhkauksia ja kiristyksiä on kuunneltu.

Ja siitä vastuusta taas, hetihän sitä otetaan sitä vastuuta kun isot näyttää edellä vaan eipä ole muuta näkynyt kuin huijareita. Nooh, väärinopetettuja anoppeja sitäkin enemmän. Mukamas virheitä, no niitä on tuomittu syntymästä asti. Ja eräskin vanhus valitti ettei kunnioiteta - mitä rahan valtaa vai.

Ei siis rahasta vaan puhtaasta sydämestä. Ansaitusti.

Huvittavinta on että valtanaiset ovat itsekin keskenkasvuisia rahan perässä juostessaan. On tuossa pareja vaihdeltu, milloin sen perässä ja ulkonäön mukamas. Kaikennäköstä sitä ihmiset toisilleen tyytymättömyyttään teettää. Pitäisköhän perustaa aikuisten lastentarha ja hiekkalaatikko.

Pelastettavia aina löytyy, mutta kuka haluaa tulla pelastetuksi. Melkoista käminää saa naama punasena vastaan ottaa. Että hävettää, kauhea hätä kaikilla on ja niillä joilla ei ole eivät sitä huomaa että kohta on. Onneksi kääntyy kohta kekkonen haudassaan.

Kyllä neitien kanssa menee joskus hermot anteeksi vain.

Että tällänen jaaritus tällä kertaa, ei löydy arvovaltaa ei.